ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες από την Πρωτοβουλία


Πιστή στην υπόσχεσή της να καταβάλλει προσπάθεια για μηνιαία επανάληψη, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ενεργοποιήθηκε για άλλη μια φορά για να μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα απ' ευθείας και χωρίς μεσάζοντες.
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο δημοτικό  πάρκο των Νέων Επιβατών (λοξά απέναντι από την αστυνομία) και από τις 9 το πρωί έως τις 2μμ, θα βρίσκονται παραγωγοί με τα προϊόντα που μπορείτε να δείτε στους παρακάτω πίνακες. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, και για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες σας δεν θα υπάρξει φόρμα παραγγελιών ούτε σε ηλεκτρονική ούτε και έντυπη μορφή, παρά μόνον η ενημέρωση για το είδος των προϊόντων, τις τιμές αυτών και σε ποιες συσκευασίες θα διατεθούν.
Όπως σε κάθε τι νέο έτσι και εδώ ενδεχομένως να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα για τα οποία ζητούμε την κατανόησή σας αλλά και την βοήθειά σας ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Κάθε αρωγή ευπρόσδεκτη. Η συνεργασία είναι αυτή που φέρνει την πρόοδο.

Σκοπός της δράσης "Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες" δεν είναι οι χαμηλότερες δυνατές τιμές δίχως να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας την ποιότητα. Σκοπός είναι η στήριξη τόσο των παραγωγών για να μπορέσουν να επιβιώσουν όσο και των καταναλωτών, που δικαιούνται καλή ποιότητα σε λογικές τιμές και βεβαίως η στήριξη όσων τους έχει φτάσει η κατάσταση να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν. Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε από τον κάθε συμμετέχοντα παραγωγό την μεγαλύτερη δυνατή προσφορά σε είδος.

Και δράττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω πως όποιος παραγωγός θέλει να συμμετέχει μπορεί να απευθυνθεί με την προσφορά του και δείγμα προϊόντος στην διεύθυνση anexartitiprotovoulia@gmail.com
και όσοι ενεργοί πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνελεύσεις μας κάθε Τετάρτη 7μμ στον χώρο του ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών και να ενημερώνονται από το μπλογκ της πρωτοβουλίας http://anexartitiprotovoulia.blogspot.gr/ και την σελίδα στο φατσοβιβλίο https://www.facebook.com/groups/426659207397908/ , ευχαριστώ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου