ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Για τους νταβατζήδες των παραλιών...

το βρήκα ως έχει στο facebook ...με αγάπη στο δημοτικό συμβούλιο (σε ΟΛΟ το δημοτικό συμβούλιο)


Για τους νταβατζήδες των παραλιών


Ο νόμος σύμφωνα με με τον οποίο χορηγούνται οι άδειες σ αυτούς που νοικιάζουν ομπρέλες και ξαπλώστρες, ορίζει τα ανωτέρω αντικείμενα να τα…
έχουν αποθηκευμένα στόν χώρο που τους παραωρήθηκε (πρόκειται για μικρό χώρο παντα λίγων τετραγωνικών) και από εκεί να τα παραλαμβάνει ο πελάτης -λουόμενος καί να τα τοποθετεί στήν παραλία. Αυτό που γίνεται με τήν ανάπτυξη των ομπρελών σε όσο χώρο θέλει ο εκμεταλευτής τους είναι παράνομο, δεν νοικιάζουν όλη την παραλία αλλά ένα μικρό χώρο. Το λιμενικό καί η τουριστική Αστυνομία είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να άρουν αυτή την παρανομία. Συνεπώς μπορεί ο καθ ένας μας να στήσει τήν ομπρέλα του όπου θέλει.
Πως το ξέρω αυτό: Επί 10 έτη ήμουν Διοικητής Αστυνομικών Τμήματων σε Τουριστικές περιοχές, και δεν τους άφησα σε ησυχία.
Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. γιατί δεν λες για τις καφετέριες-ταβέρνες που κοντεύουν να στήσουν τραπεζοκαθίσματα και μεσα στη θάλασσα? από πού ν αρχίσει κανείς... (υπάρχει δημοτική αστυνομία? μπα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή