ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

συνάντηση πολιτών για το "χαράτσι" της ΔΕΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση πολιτών στην Αγία Τριάδα του δήμου Θερμαϊκού με θέμα τους φόρους που προσπαθεί να επιβάλει το κράτος με ψυχολογικό εκβιασμό στους πολίτες του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Πολίτες όπως ο Γιώργος Καριώτης, ο Χρήστος Ιβάνοβιτς και ο Δημήτρης Τσιαουσίδης ξεκίνησαν την διαδικασία ενημερώνοντας τους συμπολίτες τους για τα μέχρι τώρα εφαρμοζόμενα -αρχής γενομένης από τον δήμο Ν. Ιωνίας Αττικής τον οποίον έχουν ακολουθήσει και άλλοι δήμοι - καθώς και ότι πληροφορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και προσωπικές ενημερώσεις από άτομα που ήδη έχουν κάνει σχετικές κινήσεις. Σχετική είναι και η  ανάρτηση
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν αρκετοί δημότες, πρώην υποψήφιοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι - όλοι όμως ως απλοί πολίτες.
Κάποιοι πολίτες, διαθέτοντας τον χρόνο τους, συγκρότησαν επιτροπή που θα καθορίσει την παραπέρα δράση των πολιτών του δήμου Θερμαϊκού. Η σύσταση της επιτροπής θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του δήμου και θα ανακοινωθεί και ο τρόπος δράσης καθώς και μια επόμενη συνάντηση. Επίσης θα ζητηθεί από τον δήμο και το δημοτικό συμβούλιο να στηρίξει τους πολίτες του όπως εξάλλου οφείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου