ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ανάποδη κοπή πίτας της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας κατοίκων Θερμαϊκού

Σήμερα, Σάββατο, κόψαμε την ανάποδη πίτα μας, για να γνωριστούμε και να ενημερωθούμε, στο ΚΑΠΗ της Ν. Μιχανιώνας. Με πολλές λιχουδιές που έφεραν μαζί τους οι φίλοι της πρωτοβουλίας και μουσική συνοδία΄από πολυάριθμη και πολύπλευρη ορχήστρα περάσαμε μερικές ευχάριστες ώρες στις γκρίζες μέρες μας. Γνωρίσαμε νέα πρόσωπα, ανταλλάξαμε απόψεις και θυμηθήκαμε παλιά τραγούδια αλλά και νεότερα. Στις προσφορές γης για καλλιέργεια και χώρων προς χρήση προστέθηκε άλλος ένας χώρος προς εκμετάλλευση...είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τώρα εξαρτάται από εμάς να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο τα όσα έχουμε στην διάθεσή μας και να αποδείξουμε την αξία μας! Ακόμα και αν όλοι και όλα προσπαθούν να μας μηδενίσουν εμείς θα προχωρήσουμε και θα καρποφορήσουμε τον τόπο !
Καλή αρχή λοιπόν ...και από δω και πέρα κάθε μήνα και ένα πάρτι ρεφενέ...γιατί η φτώχεια ως γνωστόν θέλει καλοπέραση...αλλά και γιατί η καλοπέραση της φτώχειας δημιουργεί την αναγέννηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου