ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

τα προβλήματα και "εμείς"

Μαζευτήκαμε και σήμερα για να εργαστούμε πάνω στο "εμείς". Να δούμε τις ανάγκες μας, τις εξελίξεις και τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για να βοηθήσει το σύνολο.
Η υπόθεση με τα χαράτσια μέσω ΔΕΗ βαίνει καλώς, κατατέθηκε το πρώτο πακέτο με εξώδικο και συνεχίζεται η συλλογή. Όσοι περισσότεροι ακολουθήσουμε αυτήν την κίνηση τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να βρούμε το δίκιο μας αναγκάζοντάς τους να κάνουν πίσω. Ήδη έχουν υπαναχωρήσει σε αρκετά σημεία και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις....οι 40 μέρες έχουν γίνει 80....τέσσερις μήνες....και αν πληρώσουν λιγότεροι από 70% δεν θα μπορέσει να θεωρηθεί ότι το μέτρο γίνεται αποδεκτό από τους πολίτες...
Συντάχτηκε κατάλογος με το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ένας από εμάς και μόλις καθαρογραφεί θα αναρτηθεί με την ελπίδα να γίνει πολύ μακρύς....όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο!!!
Κατά την διάρκεια των εορτών θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για τις ποιο σημαντικές δράσεις μας και να επεξεργαστούμε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τις μεγαλύτερες ανάγκες μας.
Σας περιμένουμε όλους την πρώτη Τετάρτη μετά την πρωτοχρονιά, 4/1/2012 και ώρα 6μμ στα ΚΑΠΗ των Ν.Επιβατών για να σας πούμε τα νέα και να μας πείτε τα δικά σας (νέες προτάσεις και ιδέες) για να ξεκινήσουμε την χρονιά με πολλή δουλειά και γρήγορα αποτελέσματα.


Προτού σας αποχαιρετήσουμε για τις γιορτές, σας καλούμε όλους να ευχηθούμε "καλά Χριστούγεννα" από κοντά και να στολίσουμε το δικό μας δέντρο με τις καλύτερες ευχές μας στο δημαρχείο .....την Παρασκευή και ώρα 2μμ....να μην λείψει κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου