ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Λείπει ένας χώρος ...



Το κομμάτι που βρίσκεται στην συμβολή τω οδών Ανθέων και Φιλίππου, δίπλα στο ατέλιοτο πάρκο και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, είναι χαρακτηρισμένο για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Έχουμε ανάγκη από πολιτιστικές εκδηλώσεις στον δήμο μας. Μας λείπει ένας τέτοιος χώρος.
Λείπει ένας χώρος όπου θα μπορούν να εκφράζονται οι νέοι.
Λείπει ένας χώρος όπου θα μπορούν να εκφράζονται οι πολίτες.
Λείπει ένας χώρος όπου θα μπορούν να δρουν διάφορες οργανώσεις σύνδεσμοι και πρωτοβουλίες που προσπαθούν να στηρίξουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Λείπει ένας χώρος όπου θα μπορούν να παρουσιάζουν την προσπάθειά τους όλοι εκείνοι που ασχολούνται με καλές τέχνες.
Λείπει ένας χώρος όπου θα μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας όλοι εμείς που πονάμε αυτό που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους ημών προγόνους.
Λείπει μια ΑΓΟΡΑ.
Λείπει μια ΑΓΟΡΑ με περίπατο.
Λείπει μια ΑΓΟΡΑ με κιόσκια και παγκάκια
Λείπει μια ΑΓΟΡΑ με ένα θεατράκι.
Λείπει μια σύγχρονη ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ.
Με πολύ πράσινο, πολλά δέντρα, λουλούδια, βρύσες ...ένας χώρος πολιτισμού και αναψυχής...όπου θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα η αλληλοβοήθεια, η ανθρωπιά.
Ένας χώρος τον οποίον θα μπορούμε να υλοποιήσουμε με την βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου - όσον αφορά τα σχέδια - και με προσφορές υλικών, αν πράγματι ο δήμος δεν έχει να διαθέσει κάποια λίγα χρήματα για τα υλικά (σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοστίσει 200 000 ευρώ σαν το διπλανό πάρκο...) και φυσικά με πολύ προσωπική εργασία....
Τι θα κερδίσουμε;
Έναν πολιτιστικό πολυχώρο που θα καλύψει πάρα πολλές ανάγκες και θα προσφέρει τις εγκαταστάσεις του καθ' όλη την διάρκεια του έτους για τις εκδηλώσεις τόσο των εθελοντών, των πολιτών, της νεολαίας, χορωδιών,χορευτικών σχημάτων, κοινωνικής προσφοράς, ενημερωτικών δράσεων για ότι αφορά την σύγχρονη κοινωνία το μέλλον μας. Μα το σπουδαιότερο απ' όλα είναι ότι θα δώσει κίνητρα, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, στην νεολαία και μπορεί να αποτελέσει την βάσει για να πιστέψουν τα παιδιά μας ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και αξίζει να προσπαθήσει κανείς.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου