ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ένα βήμα απ' όπου ο καθένας θα μπορεί να παρουσιάζει τις ενέργειές του και να επισημαίνει την απραγία όσων οφείλουν να παράγουν έργο.



Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΑΊΚΗ

Την Τρίτη, 5/7/11 η γράφων, Ελένη Ματθαίου, μαζί με την Αλέκα Καλαμβοκίδου, επισκεφτήκαμε τον χώρο όπου προσωρινά φιλοξενείται η λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων (Ανθέων, στον χώρο μπροστά από  την εκκλησία). Ο χώρος αυτός θα διαμορφωθεί ως πάρκο και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει  πλέων να φιλοξενήσει τους βιοκαλλιεργητές και τα προϊόντα τους. Γνωρίζοντας το θέμα, ως ενεργοί πολίτες θελήσαμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους καθώς και να προσπαθήσουμε μαζί  να βρούμε κοινός αποδεκτή εναλλακτική λύση, διότι δεν θα θέλαμε να χάσουμε το προνόμιο της βιολογικής λαϊκής στον δήμο μας. Θεωρούμε πολύ βασική την παρουσία αυτών των ανθρώπων και των προϊόντων τους στην περιοχή μας,διότι μας επιτρέπει να αυξήσουμε την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου.
Είμαστε διατεθειμένοι, μαζί με τους εκλεγμένους εκπροσώπους της βιολογικής λαϊκής αγοράς να ερευνήσουμε και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για ένα νέο περιβόλι που θα φιλοξενήσει τα τόσο πολύτιμα για την υγεία μας (αλλά και για την οικονομία της περιοχής) προϊόντα.
Για ότι νεότερο μπορείτε να ενημερώνεστε τόσο από  αυτήν την σελίδα όσο και από την ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΑΙΚΗ http://www.biologikilaiki.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Η Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας ευχαριστεί τους Πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού για τη στήριξή τους στο πολύ σοβαρό θέμα της εύρεσης νέου χώρου λειτουργίας της Πρότυπης Αγοράς Βιολογικών Προϊόντω.

    Χρειαζό μαστε κάθε δυνατή βοήθεια και συνεργασία.

    Καζάκης Δ. Πάγκαλος
    Πρόεδρος ΕΑΒΒΕ
    6936708723

    ΑπάντησηΔιαγραφή